Meistä

Hoitolamme tutuksi

Matkamme alkoi hyvin pienistä tiloista ja olemme saaneet kasvaa matkallamme moniosaajien hyvinvointikeskukseksi. Tänään 170 m2 hoitolamme tarjoaa hyvinvointipalveluja laajasti kaikille. Myös liikuntarajoitteiset asiakkaamme olemme huomioineet.

Sydämemme asia on edelleen ammattitaito, ekologisuus, kierrätys ja luonnonkosmetiikka. Siunauksemme on hoitavat kädet ja halu tehdä tätä työtä.

Olemme yhdessä enemmän ja pystymme näin tarjoamaan hoidollisia kokonaisuuksia esim. ryhmille työhyvinvointipäivien- ja polttareiden merkeissä. Tai hääparille lahjaksi yhteinen hoitohetki hoitolassamme.

Henkilökunta

Sirpa Huusko

Eko-Sky Kosmetologi / Reikihoitaja / Luontaistuoteneuvoja / A.Vogel asiantuntija

Esittely

Olen Sirpa Huusko, vahvasti 5 lapsen äiti ja elämää opiskelut reilu 52 vuotias Sky- Eko kosmetologi/ Luontaistuoteneuvoja/ Reikihoitaja.  Matkani yrittäjänä alkoi 1991 Helsingin Katajanokalla ja jatkui Riihimäelle 1999. Hoitolani alkoi pienestä ja on tänä päivänä usean ammattilaisen hyvinvointikeskus, jossa itse työskentelen  3-4 päivänä viikossa. Minulla on jo  2 lapsenlasta joille haluan myös aikaani jakaa. Oma vahvuuteni on hoitavat kädet jotka tuudittavat sinut rentoutumisen tilaan, jossa mieli lepää. Teen paljon intialaista päähierontaa ja stressinpoistokäsittelyä, mutta teen yhtälailla kaikkia kosmetologin töitä. Kauttani saat myös suolahengityshoitoa, suihkurusketusta ja korvien rei´ityksiä. Erikoisosaamistani on mikroneulaus ja BTB13 joka on Suomalainen innovaatio iho-ongelmille ja ikääntyvälle iholle.

Olen tunnelman ystävä ja olen pyrkinyt luomaan hoitolastani paikan rentoutumiselle musiikkeineen ja sisustuksineen. Toiveenani että sinun olisi siellä hyvä olla.

Tuija Silvennoinen

Cidesco-diplomikosmetologi / Luontaistuotemyyjä

Esittely

Valmistuin Suomen Kosmetologikoulusta 1985.Olen siis ollut alalla yli 30 vuotta, ja hoitanut asiakkaita jo useammassa sukupolvessa. Aluksi kokopäiväisenä yrittäjänä vuodesta 1989, ja nykyään minut tapaa Kauneushuoneelta aina perjantaisin. Muut päivät toimin luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia puhdistustuotteita tuovan maahantuojan palveluksessa.

Olen ollut Kauneushuoneella sen alkumetreistä lähtien, reilut 15 vuotta, ja viihtynyt erittäin hyvin. Opiskelin itseni myös Luontaistuotemyyjäksi. Luonnonmukaisuus ja ekologisuus ovat lähellä sydäntäni , ja koenkin että tämä minun työkuvioni tukee toinen toistaan parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakaslähtöisyys on minulle erittäin tärkeää, ja onnekseni useampikin asiakkaani on kulkenut kanssani läpi nämä vuodet.Siitä olen kiitollinen ja ylpeä.

Jalkahoidoista on muodostunut pravuurini, mutta teen lisäksi myös kasvohoitoja ja kestovärejä. Jalka- ja kasvohieronnastani olen saanut kiitosta. Minut tapaa siis aina perjantaisin, TERVETULOA!

Miia Kuisma

SKY-kosmetologi / Ripsiteknikko

Esittely

Kosmetologin hoitojen lisäksi teen myös laitehoitoja, kuten ultraäänikuorintaa, timanttihiontaa sekä HIFU- ja Hydrogen-hoitoja. Lisäksi olen kouluttautunut klassisiin- ja volyymiripsienpidennyksiin sekä sokerointiin.

Minulle saat myös ilta- sekä viikonloppuaikoja.

Viihdyn erittäin hyvin Hämeenkadun Kauneushuoneen iloisessa porukassa!

Suvi Vuori

Koulutettu- ja urheiluhieroja

Esittely

Olen koulutettu rekisteröity hieroja Janakkalasta.
Kuntoutus ja hyvinvointi palveluja olen tarjonnut 20 vuotta.
Asiakaslähtöisyys on avain asia työssäni ja pyrin aina tarjoamaan asiakkaalle kokonaisvaltaisia hoitoja.

Katja Päivinen

Koulutettu / urheiluhieroja

Esittely

Teen hierontojen lisäksi imukuppihierontaa.
Palvelen sinua torstaisin ja lauantaisin.

Katja Nummela

Koulutettu hieroja

Mirva Niemi-Nikkola

Kalevalainen jäsenkorjaaja

Esittely

Olen Mirva Niemi-Nikkola ja olen Kalevalainen jäsenkorjaaja

Päädyin opiskelemaan Kalevalaista jäsenkorjausta sairastuttuani edellisessä ammatissa ja työpaikassa työuupumukseen. Se oli pysäyttävä kokemus, joka opetti arvostamaan ja ottamaan vastuuta omasta henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista. Se kokemus herätti myös halun opiskella ammatin, jossa voin auttaa muita. Tällä hoitomuodolla voin auttaa ihmisten fyysistä hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Vihdoin, kaikkien erilaisten elämän pienten ja suurten haasteiden jälkeen, tunnen olevani sillä tiellä ja siinä ammatissa jossa minun kuuluu olla.

Mari Ojansuu

Jalkaterapeutti AMK

Päivi Laiho

Jalkahoitaja

Esittely

Olen 14 vuotta yrittäjänä toiminut tutkinnon suorittanut jalkahoitaja.

Tavoitteeni on aina ollut perusteellinen jalkahoito, jossa asiakas saa avun kipeisiin jalkavaivoihin. Olenkin onnellisessa asemassa, kun asiakkaani ovat jaksaneet käydä luonani vuodesta toiseen!
Lokakuun alusta 2018 aloitan toimintani Kauneushuoneen kauniissa tiloissa keskiviikkoisin ja torstaisin. Muina päivinä teen koti- ja laitoskäyntejä. Halutessasi myös kotikäynnit onnistuvat Riihimäellä ja lähiympäristössä.
Ota rohkeasti yhteyttä niin laitetaan jalat kuntoon!

Ajanvaraus toistaiseksi:
Jalkahoitaja Päivi Laiho; puh 019-735970.
Soittopyynnön voit jättää myös Hämeenkadun kauneushuoneelle 019 733663

Anne Pietiläinen

Jalkojenhoitaja

Esittely

Olen v. 1991 asti toiminut yksityisenä jalkojenhoitajana Loppi-Riihimäki alueella.
Teen jalkojen perushoitoja ( sis. paksuuntuneiden kynsien lyhennys ja ohennus, känsien ja kovettumien poisto, rasvaus ja hieronta).
Erikoisalaani on sisäänkasvavien kynsien jousioikaisuhoidot.
Valmistan myös silikonimassasta yksilöllisiä varvastukia eli orteeseja.
Teen tukisukkamittauksia ja Medi-tuki/hoitosukkien välitystä. Myös pukemisen apuvälineet saat kauttani. Ja opastuksen niiden käyttöön!
Jos sinulla on diabetesta tai reumaa, olet tervetullut hoitooni. Minulla on terv.huollon koulutus. Ja olen itsekin I-tyypin diabeetikko.

Terveet jalat, iloinen mieli!

www.jalkaterapia-ap.com
Facebook : Jalkaterapia Anne Pietiläinen