Meistä

Kauneushoitolamme tutuksi

Matkamme alkoi hyvin pienistä tiloista yli 23 vuotta sitten ja olemme saaneet kasvaa hyvinvointi keskukseksi. Tänään 170 m2 hoitolamme tarjoaa hyvinvointipalveluja laajasti kaikille, aivan ydinkeskustassa. Tunnelmallisia hoitohuoneita on 6 ja näiden ”seinillä” on tarinaa jos jonkinmoista.

Sydämemme asia on edelleen ammattitaito, ekologisuus, kierrätys ja luonnonkosmetiikka. Siunauksemme ovat hoitavat kädet ja halu tehdä tätä työtä itsenäisinä yrittäjinä, mutta vahvasti yhdessä.

Yhteisönä pystymme tarjoamaan myös hoidollisia kokonaisuuksia esim. ryhmille työhyvinvointi päivien- ja polttareiden merkeissä.

Kysy lisää hameenkadun.kauneushuone@gmail.com

Henkilökuntamme

Sirpa Huusko

Eko-Sky Kosmetologi / Reikihoitaja / Luontaistuoteneuvoja / A.Vogel asiantuntija

Esittely

Olen Sirpa Huusko, vahvasti 5 lapsen äiti ja elämää opiskelut reilu 54 vuotias Sky-Eko kosmetologi/ Luontaistuoteneuvoja/ Reikihoitaja.  Matkani kosmetologi yrittäjänä alkoi valmistuttuani 1991 Helsingin Katajanokalla ja jatkui Riihimäelle 1999.  Täydensin luonnonkosmetiikan tietämystäni Eko kosmetologi opinnoilla 2015 Prakticumissa, Helsingissä. Hoitolani alkoi pienestä ja on tänä päivänä usean ammattilaisen hyvinvointikeskus, jossa itse työskentelen  3-4 päivänä viikossa. Minulla on jo  3 lapsenlasta joille haluan myös aikaani jakaa. Oma vahvuuteni on hoitavat kädet jotka tuudittavat sinut rentoutumisen tilaan, jossa mieli lepää. Teen paljon intialaista päänhierontaa ja stressinpoistokäsittelyjä, mutta teen yhtälailla kaikkia kosmetologin töitä. Kauttani saat myös suolahengityshoitoa ja korvien rei´ityksiä. Erikoisosaamistani on mikroneulaus ja BTB13 erikoiskasvohoito joka on Suomalainen innovaatio iho-ongelmille ja ikääntyvälle iholle.

Olen tunnelman ystävä ja olen pyrkinyt luomaan hoitolastani paikan rentoutumiselle musiikkeineen ja sisustuksineen. Toiveeni on että sinun olisi hoitolassani hyvä ja rentoutunut olo.

Tuija Silvennoinen

Cidesco-diplomikosmetologi / Luontaistuotemyyjä

Esittely

Valmistuin Suomen Kosmetologikoulusta 1985. Olen siis ollut alalla yli 30 vuotta ja hoitanut asiakkaita jo useammassa sukupolvessa. Aluksi kokopäiväisenä yrittäjänä vuodesta 1989 ja nykyään minut tapaa Kauneushuoneelta aina perjantaisin ja sopimuksen mukaan torstaisin.

Olen ollut Kauneushuoneella sen alkumetreistä lähtien, reilut 20 vuotta, ja viihtynyt erittäin hyvin. Opiskelin itseni myös Luontaistuotemyyjäksi. Luonnonmukaisuus ja ekologisuus ovat lähellä sydäntäni. Asiakaslähtöisyys on minulle erittäin tärkeää ja onnekseni useampikin asiakkaani on kulkenut kanssani läpi nämä vuodet. Siitä olen kiitollinen ja ylpeä.

Jalkahoidoista on muodostunut pravuurini, mutta teen lisäksi myös kasvohoitoja ja kestovärejä. Jalka- ja kasvohieronnastani olen saanut kiitosta. TERVETULOA!

Miia Kuisma

SKY-kosmetologi

Esittely

Valmistuin kosmetologiksi 2013 jonka jälkeen olen toiminut yrittäjänä. Kosmetologin perushoitojen lisäksi teen myös laitehoitoja, kuten ultraäänikuorintaa ja timanttihiontaa. Valikoimaani kuuluvat myös sokeroinnit ( myös brassi naisille ) ja kestolakkaukset.

Minulle saat joustavasti  ilta- sekä viikonloppuaikoja.

Viihdyn erittäin hyvin Hämeenkadun Kauneushuoneen iloisessa porukassa!

Suvi Vuori

Koulutettu- ja urheiluhieroja / Jalkojen hoitaja ( AT )

Esittely

Olen koulutettu / urheiluhieroja Janakkalasta.
Kuntoutus -ja hyvinvointipalveluja olen tarjonnut yli 20 vuotta.
Asiakaslähtöisyys on avain asia työssäni ja pyrin aina tarjoamaan asiakkaalle kokonaisvaltaisia hoitoja.

Teen klassisen hieronnan lisäksi kuumakivihierontaa, aromahierontaa ja erilaisia rentouttavia hoitopaketteja. Myös odottavat äidit olen huomioinut hoitovalikoimassani.

Valmistuin Jalkojenhoitajaksi 2021 ja teen myös jalkahoitoja

Minut tavoitat  kauneushuoneelta maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Katja Sällinen ( ent. Päivinen )

Koulutettu- / urheiluhieroja

Esittely

Olen koulutettu / Urheiluhieroja Katja Sällinen ( ent. Päivinen )                          Opiskelen parhaillani, työn ohella, sairaanhoitajaksi. Olen käynyt myös ripsien kestotaivutuskoulutukset, sokerointi koulutukset  ja teen myös  imukuppihierontaa. Kiitosta olen saanut rauhallisesta hieronta tahdista ja hoitavista käsistä.
Palvelen sinua tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin.

Minulle saa myöhäisiä ilta-aikoja.

Mirva Niemi-Nikkola

Kalevalainen jäsenkorjaaja

Esittely

Olen Mirva Niemi-Nikkola ja olen Kalevalainen jäsenkorjaaja

Päädyin opiskelemaan Kalevalaista jäsenkorjausta sairastuttuani edellisessä ammatissa ja työpaikassa työuupumukseen. Se oli pysäyttävä kokemus, joka opetti arvostamaan ja ottamaan vastuuta omasta henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista. Se kokemus herätti myös halun opiskella ammatin, jossa voin auttaa muita. Tällä hoitomuodolla voin auttaa ihmisten fyysistä hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Vihdoin, kaikkien erilaisten elämän pienten ja suurten haasteiden jälkeen, tunnen olevani sillä tiellä ja siinä ammatissa jossa minun kuuluu olla.

Tavoitat minut Kauneushuoneelta aina maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Aira Jaatinen

Homeopaatti

Esittely

Toimin Homeopaattina Lahdessa sekä Riihimäellä Kauneushuoneella sopimuksen mukaan.

Ajanvaraukset suoraan minulta numerosta 040-7552211.

Lämpimästi tervetuloa.

Päivi Laiho

Jalkahoitaja

Esittely

Olen toiminut jalkahoitaja yrittäjänä yli 17 vuotta ja olen tutkinnon suorittanut jalkahoitaja.

Tavoitteeni on aina ollut perusteellinen jalkahoito, jossa asiakas saa avun kipeisiin jalkavaivoihin. Olenkin onnellisessa asemassa, kun asiakkaani ovat jaksaneet käydä luonani vuodesta toiseen!
Olen ollut vuodesta 2018 Kauneushuoneen kauniissa tiloissa tiistaisin ja keskiviikkoisin. Muina päivinä teen koti- ja laitoskäyntejä. Halutessasi myös kotikäynnit onnistuvat Riihimäellä ja lähiympäristössä.
Ota rohkeasti yhteyttä niin laitetaan jalat kuntoon!

Ajanvaraus www.kauneushuone.com tai
Jalkahoitaja Päivi Laiho; puh 0452641119
Soittopyynnön voit jättää myös Hämeenkadun kauneushuoneelle 019 733663

Leena Saarinen

Koulutettu hieroja

Esittely

Olen koulutettu klassisen hieronnan ammattilainen ja hierojana toiminut vuodesta 1989. Olen myös sairaanhoitaja, jota teen päätyönäni. Hierojana teen työni lempeän napakasti, aina asiakasta kuunnellen.

Teen hieronnan lisäksi vibroakustista matalataajuushoitoa, jolla on paljon myönteisiä vaikutuksia tämän päivän kiireiselle, stressaantuneelle, unettomalle ja väsyneelle ihmiselle, kroonisissa kiputiloissa hyvä hoito.

Nämä hoidot voidaan myös yhdistää yhdelle käynnille.

Niin.. Ja olenhan minä laulutaitelijakin.

Anne Pietiläinen

Jalkojenhoitaja

Esittely

Olen v. 1991 asti toiminut yksityisenä jalkojenhoitajana Loppi-Riihimäki alueella.
Teen jalkojen perushoitoja ( sis. paksuuntuneiden kynsien lyhennys ja ohennus, känsien ja kovettumien poisto, rasvaus ja hieronta).
Erikoisalaani on sisäänkasvavien kynsien jousioikaisuhoidot.
Valmistan myös silikonimassasta yksilöllisiä varvastukia eli orteeseja.
Teen tukisukkamittauksia ja Medi-tuki/hoitosukkien välitystä. Myös pukemisen apuvälineet saat kauttani. Ja opastuksen niiden käyttöön!
Jos sinulla on diabetesta tai reumaa, olet tervetullut hoitooni. Minulla on terv.huollon koulutus. Ja olen itsekin I-tyypin diabeetikko.

Terveet jalat, iloinen mieli!

www.jalkaterapia-ap.com
Facebook : Jalkaterapia Anne Pietiläinen

Anne Anttila

Fysio- ja lymfaterapeutti

Esittely

Olen Anne, ravintoon ja henkiseen hyvinvointiin erikoistunut fysio- ja lymfaterapeutti. Kohtaan sinut kokonaisvaltaisesti ja intuitiivisesti tässä hetkessä paneutuen sinuun niin kehon, mielen kuin elämänhaasteissa. Juureni ovat Pohjois-Karjalassa ja muutoin elän Helsingissä toimien EloMentorina ihanille kanssaihmisilleni. Nyt tapaat minut Riihimäeltä noin kerran viikossa.
Lisätietoja minusta ja toiminnastani löydät kotisivuiltani www.elomentor.fi